Forespørgslen gik på, hvorfor man ikke havde designet tekstiler med motiver af røde valmuer.

Den røde og sorte farve, er nemlig en IN farve i boligindretning lige nu. Beskeden fra konsulenten, som var vidende om Helle Nøhr kunstneriske evner efter flere besøg hos Galleri Kvisten, svarede straks – ”Det klarer du da selv”. Kendetegnende ved Ekelunds produkter er nemlig at det er designere, heriblandt også et par danske designere og kunstnere, der laver motiverne til firmaets tekstiler.

Helle Nøhr satte sig derfor straks til staffeliet og lavede et akvarelmaleri af en valmuemark. Ekelund var meget tilfreds med designet og nu på søndag, hvor Galleri Kvisten samtidig fejrer sit kobberbryllup kommer Helle Nøhrs design i handlen på bordløbere. Det vil vise sig om hendes design, med tiden også kan formere sig til dækkeservietter, servietter, viskestykker, håndklæder m.m. 

                       

 

ARRANGEMENTER

Helle med sit design Valmuemarken, som nu har fået fast plads på tekstiler fra Ekelund.                              

Farsø Avis: 28. marts 2012:

Helle Nøhr ny designer af Ekelund tekstiler

HORNUM: Indehaver af Galleri Kvisten og Blomsteroasen, Helle Nøhr er noget af en multikunstner.

For 12,5 år siden åbnede hun Galleri Kvisten på privatadressen på Haubrovej. Hele 1. salen blev indrettet – ikke bare til galleri for hendes egne akvarelmalerier, men også med tekstiler, brugskunst og gaveartikler.

For 5 år siden indrettede hun en del af en staldlænge til blomsterbutik, nemlig Blomsteroasen, som også siden har udvidet sig betragteligt.

Men for blive ved det med tekstiler, så er Galleri Kvisten forhandler af det svenske tekstilmærke Ekelund, som er ved at vinde indpas på det danske marked, og som kan sammenlignes med det danske mærke Georg Jensen.

For øjeblikket er det meget IN med bordløbere til spisebordet. Bordløbernes design skal naturligvis passe til boligindretning, stel og årstid.

Helle Nøhr rettede for et stykke tid siden henvendelse til Ekelunds danske konsulent.